top of page

Who are the bright faces behind PRESS RIGHT...?

Come over and get to know who are!

KARELCROPPED (4).png
image00001 (4)_edited.jpg

Meet Karel 

FOUNDER AND FATHER

PRESS FOR MEET AND GREET

MCDROPPED (4).png
image00002 (4)_edited.jpg

Meet Michaël

CO-FOUNDER AND SON

PRESS FOR MEET AND GREET

Wij zijn vader en zoon met een zelfde kijk op het leven, en een gedeelde ondernemers-missie. Ondanks onze verschillen zijn we volledig complementair, we vullen elkaar aan waar nodig.

Bij ons primeert het menselijke aspect. Vanuit deze visie adviseren, concretiseren en begeleiden wij onze klanten op weg naar een professionele communicatie strategie en stijl.

 

Onze corebusiness bestaat erin hen te helpen met hun verhaal (inhoudelijk en visueel) via de juiste kanalen te vertalen naar de media en de realiteit. Doormiddel van een doordacht aanbod aan specifieke SERVICES bieden we gerichte en persoonlijke oplossingen aan op maat van de uitdagingen die u hierbij ondervindt. Van starter tot een uit de kluiten gewassen KMO of bedrijf: wees welkom!

​Wij onderscheiden ons binnenin deze (niche) branche dankzij onze uitgebreide ervaring in zowel de B2B als B2C sector, en vatten zo ieder project aan met een heldere objectieve approach.

Bij PRESS RIGHT staat de klant centraal. We hechten extreem veel waarde aan wederzijds vertrouwen en transparantie. We vertrekken steeds vanuit een persoonlijk gesprek, gevolgd door een grondige analyse.

De intentie hiervan is om te achterhalen waarbij u onze hulp kan gebruiken, en om te zien waar er onbenutte opportuniteiten verscholen liggen. Via deze manier kunnen we zo resultaatgericht-mogelijk te werk te kunnen gaan.

Het is ons doel om onze klanten maximaal te ondersteunen van A tot Z.

   Get in touch

Contacteer ons met uw vraag!

Phone

0475452246 Karel

0477512785  Michaël

Social Media

Email

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page