top of page

Who are the bright faces behind PRESS RIGHT...?

Come over and get to know who are!

MCDROPPED (4)_edited.jpg

Ik ben Michaël de oudste van drie kinderen. Op mijn 18de behaalde ik mijn middelbaar diploma via de examencommissie (midden-jury). Een inhaalmanoeuvre De hunkering naar onafhankelijkheid van het thuisfront was toen reeds fel aanwezig, zo doende ging ik onmiddellijk werken.

 

Een beslissing die ik op mijn 24ste onder de loep nam omdat ik creatieve prikkels miste in mijn professionele levenswandel.

Ik koos ervoor interieurvormgeving te studeren aan het KASK in Gent. Een beslissing waar ik tot op vandaag geen moment spijt van heb.

 

Na mijn studies won ik een wedstrijd van de stad Kortrijk om een pop-up horeca project te mogen lanceren op één van de meest unieke iconische locaties in de stad. Het werd een zeer mooie en bijzondere succesvolle ervaring vol spannende eerste keren.

 

Een eerste keer zelfstandig op ontdekkingstocht met vallen en opstaan. Het verantwoordelijkheidsgevoel die hiermee gepaard ging was gigantisch overweldigend. Zal het mij lukken om mijn visie te vertalen naar de realiteit en alles te perfectioneren tot in het detail…?

 

De eerste keer dat je iets onderneemt is en blijft altijd het spannends, dit geld zo voor elke uitdaging in het leven. Ik was mijn eigen grootste criticaster en concurrent.  Het klinkt de meeste (ondernemende) mensen waarschijnlijk erg herkenbaar in de oren. Na deze intense ervaring besefte ik niet goed dat ik mijn droom gerealiseerd en geleefd had.

 

Ik ging terug in loondienst, maar besefte al gauw dat mijn geluk hier niet verscholen zit. Ik had wat tijd nodig om dit te erkennen, en vooral er iets mee te doen. Net voor de pandemie zich in alle hevigheid begon te manifesteren (en het tot dan toe “normale” leven een halt toe riep) raapte ik al mijn moed bijeen om mijn werk op te zeggen zonder concreet plan.

 

Een sprong in het diepe onbekende op zoek naar mijn passie. Een niet zo vanzelfsprekende zoektocht. Ik begon eerder toevallig achter de schermen in het kielzog van mijn vader te "helpen", om hem te voorzien van broodnodige logistieke en digitale ondersteuning tijdens het woeden van de gezondheidscrisis en de bijhorende lockdowns.

 

Met twee nieuwe boekpublicaties in de pipeline zonder (eigen) verkoopkanalen maakte ik o.a. marketingplan, website en webshop die ervoor zorgde dat de titels beiden uitverkocht raakten. Gaandeweg ervaarde ik (eens te meer) hoe groot mijn bewondering is voor het rolmodel die mijn vader is, en wat hij reeds verwezenlijkte.

 

Het "intimiderende" gevoel die ik oorspronkelijk ervaarde maakte recent plaats voor een concreet plan om samen te werken. 

Ik verheug mij er enorm op om onze nakende samenwerking samen naar een hoger niveau te tillen. Here’s is a cheer for the future, lets bring it on and PRESS RIGHT!

   Get in touch

Contacteer ons met uw vraag!

Phone

0475452246 Karel

0477512785  Michaël

Social Media

Email

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page